U Tuzli proglašen Dan žalosti: Monstrum svirepo ubio Amelu i njihovo dvoje dece!

22.05.2024

20:35

0

Dan žalosti biće obeležen spuštanjem zastava na pola koplja - saopštio je gradonačelnik

U Tuzli proglašen Dan žalosti: Monstrum svirepo ubio Amelu i njihovo dvoje dece!
Mujag i Amela Čičkušić - Copyright Preentskrin/Facebook

Gradonačelnik Tuzle Zijad Lugavić doneo je odluku o proglašenju Dana žalosti na području grada Tuzle, povodom tragičnog događaja i gubitka života Amele Čičkušić i njeno dvoje maloletne dece od dve i devet godina, javlja Avaz.

- Dan 23. maj 2024. godine proglašava se Danom žalosti na području grada Tuzle. Dan žalosti biće obeležen spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Gradske uprave Tuzle, kao i na zgradama javnih preduzeća i javnih ustanova u gradu Tuzli. U skladu s danom žalosti, na javnim mestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera. Takođe, neće se emitovati muzika u ugostiteljskim i drugim javnim objektima  - saopštio je gradonačelnik. 

Facebook
 

On je istakao da se svi mediji sa područja grada Tuzle obavezuju da svoje programske sadržaje prilagode Danu žalosti i da se suzdrže od emitovanja sadržaja koji bi mogli narušiti solidarnost i saosećanje s porodicom i prijateljima naših tragično stradalih sugrađana.

- Gradonačelnik Grada Tuzle, Zijad Lugavić izražava svoje najdublje saučešće porodici, prijateljima i svim građankama i građanima Tuzle koji su pogođeni tragičnim gubitkom života Amele Čičkušić i njeno dvoje maloletne dece - navodi se u saopštenju.

Podsetimo, sumnja se da je Amelu i njeno dvoje dece svirepo ubio njen muž Mujaga Čičkušić, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike