Užas u Brčkom: Pretukao suprugu, pa pobegao sa njihovom petomesečnom ćerkom?

08.05.2024

17:02

0

Napominju da su 7. maja u 10.28 časova primili prijavu o porodičnom nasilju M.M. nad J.M.

Užas u Brčkom: Pretukao suprugu, pa pobegao sa njihovom petomesečnom ćerkom?
Ilustracija - Copyright Profimedia

Brčanska policija traga za M.M. (23) iz Bijele kod Brčkog zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu J.M. (22), nakon čega je otišao s imanja i odveo sa sobom njihovu petomesečnu ćerku.

Budući da ne znaju gde se M.M. i beba nalaze, porodica J.M. je na društvenim mrežama objavila informaciju da je dete oteto, tražeći pomoć građana u pronalasku. U razgovoru za ATV otac žrtve porodičnog nasilja kaže da je bebu odveo njihov zet i da se plaši da su oni već napustili BiH.

U Policiji Brčko distrikta upozoravaju da se takve informacije sa oprezom objavljuju, ističući da policija u saradnji sa Tužilaštvom Brčko distrikta sprovodi sve mere i radnje.

”S obzirom na činjenicu da je predmetna prijava povezana sa širenjem neproverenih informacija putem društvenih mreža, apelujemo na javnost da s oprezom koriste ovakve i slične sadržaje, koji mogu dovesti do uznemirenja”, navode u policiji Brčko distrikta.

Napominju da su 7. maja u 10.28 časova primili prijavu o porodičnom nasilju M.M. nad J.M., oboje nastanjeni u Bijeloj kod Brčkog.

”Odmah nakon prijave policijski službenici su izašli na lice mesta i preduzeli mere i radnje na utvrđivanju postojanja elemenata krivičnog dela nasilje u porodici, odnosno kvalifikaciji događaja. Imajući u vidu okolnosti prijavljenog događaja, sa svim je upoznato Odeljenje za socijalnu zaštitu Vlade Brčko distrikta BiH radi preduzimanja aktivnosti iz njihove nadležnosti, tako da se pod nadzorom Tužilaštva preduzimaju dalje mere i radnje”, saopštila je policija Brčko distrikta.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike