Užas na Krku: Nađeno telo žene u luksuznoj zgradi! Muž je zadavio i tri dana proveo sa telom u stanu?

28.07.2021

07:09

0

Žrtva je sredovečna žena, navodno Ruskinja nastanjena u Nemačkoj, sestra vlasnice stana u kojemu je telo u utorak uveče pronađeno

Užas na Krku: Nađeno telo žene u luksuznoj zgradi! Muž je zadavio i tri dana proveo sa telom u stanu?
Copyright Pixabay

Strašan se zločin dogodio u hrvatskom gradu Krku javio je “Novi list.”

Jedna ženska osoba, navodno strana državljanka, pronađena je tokom večeri mrtva u stanu višestambene kuće.

Pročitajte još

Žrtva je sredovečna žena, navodno Ruskinja nastanjena u Nemačkoj, sestra vlasnice stana u kojemu je telo u utorak uveče pronađeno.

Ono što je, kako se čini, upalilo alarm kod suseda bile su upravo potpuno spuštene rolete stana u kojem je pronađeno beživotno telo navodno zadavljene nesrećnice, saznanje da nesrećnu ženu niko nije video nekoliko dana, ali i informacija da je tokom vikenda onde bilo vike.

Kako “Novi list” doznaje od Krčana koji su, ni sami ne sluteći, verovatno posredno svedočili ubistvu u stanu u zgradi u kojoj je spomenuti par već neko vreme boravio, tokom noći sa subote na nedelju odande se duže vremena čula glasna svađa, susedi kažu i “lom” koji je naprasno prekinut negde oko jedan sat iza ponoći.

Već idućeg dana, suprug žrtve viđen je kako oko svog “volva” nemačkih registarskih tablica, i sinoć još uvek parkiranog na putu pred prostranim dvorištem luksuzne zgrade, rastrojeno hoda te sa sebe skida i na tlo odbacuje odeću. Odmah je alarmirana policija i hitna pomoć.

Ono što se iz svega zasad može zaključiti je da je, kako se čini, spomenuti “ruski Nemac” puna tri dana bio u stanu sa svojom mrtvom partnerkom, navodi Novi list.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novi list

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike