Žena napala kupače na Braču jer su pomerili ležaljke: "Ovo je moja plaža, ja sam je izgradila" (VIDEO)

29.07.2021

17:19

0

Miroslav Rajh, Zaprešićanin, koji provodi godišnji odmor u Milni na Braču, objavio je na svom Fejsbuku snimak na kome se vidi da ga verbalno napada žena

Žena napala kupače na Braču jer su pomerili ležaljke: "Ovo je moja plaža, ja sam je izgradila" (VIDEO)
Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk

Miroslav Rajh, Zaprešićanin, koji provodi godišnji odmor u Milni na Braču, objavio je na svom Fejsbuku snimak na kome se vidi da ga verbalno napada žena zbog toga što je pomerio ležaljke njenih gostiju s plaže.

Reč je o plaži Hana ispod dvorca Kaštil Jela. Žena koja se predstavila kao “vlasnica plaže” počela je verbalno da napada i vređa ljude koji su se sunčali na plaži, tačnije nekoliko devojaka. Onda joj se obratio čovek koji ju je snimio i rekao da je on pomerio ležaljke.

Vidno iznervirana, nastavila je da vređa, a potom je šutnula kutiju pice prema devojci koja je ležala na plaži, da bi nakon toga šutnula i limenku piva i otišla. Kako piše Indeks.hr u pitanju je Lucija Vlahović, poznata kao Smojina grofica jer je u njen dvorac često dolazio Miljenko Smoje.

Jučer 27.7.2021. godine rano u jutro čovjek je na državno dobro postavio dvije ležaljke i netragom je nestao! Kako nije…

Posted by Miroslav Rajh on Среда, 28. јул 2021.

Što se dogodilo na plaži?

“Neto je ovde silan novac uložio, a sad se tu svi skupite k’o cigani. Tamo je gradska plaža”, rekla je i pokazala prema drugoj plaži.

“Ova plaža ne može primiti više od deset ljudi. Mi imamo goste koji plaćaju, plaćamo takse, plaćamo porez. To sam ja ugradila i još treba uzimati ležaljke. Da mi ga je videti, da ga pljunem, ko je to napravio”, nastavlja ona.

Potom se javlja Rajh i kaže da je on to napravio.

“Pa kako se usuđujete?” pita ga ona.

“Šta?” odgovara on, ali žena počinje da viče.

“To su naše ležaljke, ovo je moja plaža. Ja sam novac utrošila, ja ne mogu… Plaćala sam godinama koncesiju, sad više ne plaćam jer me ova država dovela na prosjački štap upravo zbog takvih kao što ste vi. Vi biste sve tuđe uzeli. Napravite. Potrošite”, viče.

“Ali ovo vam je državno dobro”, odgovara Rajh.

“Nemojte mi dirati ležaljke. Ne biste smeli, da imate morala, ni biti tu”, nastavlja viku žena i naprasno odlazi te usput na putu prema nazad šutne kutiju pice i limenku piva.

“Čovek mi se unosio u lice i psovao, napao je i žene”

“Jučer 27.7.2021. godine, rano ujutro čovek je na državno dobro postavio dve ležaljke i nestao! Kako nije odmah seo, legao, sunčao se ili kupao, nakon sat vremena oslobodio sam plažu za ljude koje tek treba da dođu! Zašto bi neko zauzimao plažu, a nije na njoj?! Pa da! Kada je čovek došao za 3-4 sata i shvatio da su mu ležaljke pomerene, svoju ljutnju i gnev usmerio je prema ženama koje su bile u blizini.

Pročitajte još:

Rekao sam mu da sam upravo ja pomerio ležaljke, ali kao da nije čuo! Danas ujutru ista priča! Lepo pozdravi i tako počnemo razgovor i kažem čoveku da je to državno dobro i da ne može tu stavljati ležaljke. I da nije u redu što je juče napao žene, da sam mu upravo ja pomerio ležaljke! I krene ovaj povisivati ton i unositi mi se u lice! Hm…

Uglavnom, napravili smo balans zbog jučerašnjeg maltretiranja nežnijeg spola, tako da je pravda zadovoljena!

Kada se udaljio, ponovno sam maknuo ležaljke, zločesti ja…

I onda dolazi vlasnica plaže!

Inače, uveče ljudi dolaze na plažu “cugat i jest”, a ne pokupe smeće za sobom! O čikovima neki drugi put!” objavio je Rajh u svom statusu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike