Vređao nastavnika i vukao ga za ruku: Incident u osnovnoj školi - prekršajna prijava protiv dečaka starog 14 godina

01.03.2024

11:11

0

Izrečena mu je mera prebacivanja u drugu školu još u prvom polugodištu, ali resorno ministarstvo još nije našlo rešenje

Vređao nastavnika i vukao ga za ruku: Incident u osnovnoj školi - prekršajna prijava protiv dečaka starog 14 godina
učionica matematika - Copyright Pexels/Max-Fischer

Protiv dečaka starog 14 godina pripadnici podgoričke policije podneli su prekršajnu prijavu jer je, kako se navodi u saopštenju Uprave policije, u podgoričkoj Osnovnoj školi "Savo Pejanović" vređao nastavnika, uhvatio ga za ruku i vukao, pa odgurnuo.

- On je prekršaj počinio 26. februara u 10.50, dok se nalazio u učionici u Osnovnoj školi "Savo Pejanović" . Ponašao se drsko prema nastavniku R. D., upućujući mu reči uvredljive sadržine, a potom je oštećenog uhvatio za ruku i vukao ga, pa odgurnuo - piše u saopštenju Uprave policije.

Prema rečima roditelja đaka odeljenja devetog razreda te škole, dečak je ušao na čas deset minuta pred kraj, provocirao nastavnika, a potom fizički nasrnuo na njega kada je hteo da ga izvede iz učionice.

- Ovaj učenik je u poslednje vreme jako problematičan. Izrečena mu je mera prebacivanja u drugu školu još u prvom polugodištu, ali resorno ministarstvo još nije našlo rešenje. Plašimo se za bezbednost naše dece. Ako je ovako postupio prema nastavniku, veliko pitanje je kako bi postupio prema svojim vršnjacima - kažu za RINU roditelji dece koja pohađaju ovu podgoričku osnovnu školu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike