"Baci se pod voz da ispadne da si žrtva": Majka osuđena jer je vređala sina zbog loših ocena u školi!

25.02.2024

17:14

0

Moraće da plati kaznu u iznosu od 300 evra

"Baci se pod voz da ispadne da si žrtva": Majka osuđena jer je vređala sina zbog loših ocena u školi!
Copyright Profimedia

Majka (50) proglašena je krivom i osuđena je jer je putem poruka vređala sina (18) zbog njegovih loših ocena u školi.

Naime, prema presudi, majka je prošle godine u septembru u Karlovcu počinila psihičko nasilje u porodici jer je slala poruke putem aplikacije "WhatsApp" sinu vređajući ga pogrdnim rečima.

- Srami se psihopato bolesni, šu**ino. Gadiš mi se, ubij se đubre jedno, baci se pod voz da ispadne da si žrtva. Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti - napisala je majka sinu.

Na sudu se branila kako je bila revoltirana sinovim slabijim ocenama i agresivnom ponašanju, te odustanku od učestvovanja u vanškolskim aktivnostima.

- U očaju sam zaista sinu slala poruke putem aplikacije "WhatsApp" u kojima sam ga vređala pogrdnim rečima koje su navedene u optužnici i kojih se sramim - rekla je majka.

Sin je na ročištu rekao kako ga je uznemirio navod u kojem mu majka govori da se baci pod voz i da se ubije, ali da to nije povredilo njegovo dostojanstvo.

- Želim da se naši odnosi normalizuju. U međuvremenu sam se odselio u studentski dom i sada studiram u Zagrebu - zaključio je sin.

Majka je, inače, visokoobrazovana osoba i do sad nije prekršajno kažnjavana. Sudija ju je kaznila sa 300 evra i mora da plati 20 evra troškova postupka. Presuda je nepravosnažna.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike