Užasne uznemirujuće scene kod Gračanice: Komšija metalnom šipkom napao ženu, jurio supruga i u Hitnoj pomoći (VIDEO)

02.08.2021

15:02

0

Autor: A.S.

Mi se zaključavamo kuću, ne smemo izaći, jer na nas ide vozilom i motociklom, nemamo zaštitu od policije i više ne znamo kome da se obratimo

Užasne uznemirujuće scene kod Gračanice: Komšija metalnom šipkom napao ženu, jurio supruga i u Hitnoj pomoći (VIDEO)
Printscreen/Twitter

Mirela Dubinović juče je samo pukom srećom preživela napad nasilnog komšije Dž. Dž. koji je na nesretnu ženu nasrnuo metalnom palicom.

Sve se odigralo u mestu Pribava kod Gračanice. Kako je Dubinović ispričala za portal Avaza, motiv za brutalan napad je krajnje bizaran, prenosi Srpskainfo.

Ona je, naime, krenula da izađe vozilom iz dvorišta. U tom trenutku je naišao A. Dž., maloletni sin Dž. DŽ. te mu je njen suprug Miralem sugerisao da stane kako bi mogla izaći, budući da je već pola automobila bilo na putu.

Pročitajte još:

Maloletnik mu je tada kratko rekao “Marš!”.

– Suprug je krenuo za njim i kazao mu da se ne može tako ponašati, jer je i ranije divljao s motociklom. U tom trenutku “leti” Dž. Dž. Ja sam samo uspela reći ćerki da snima i “poletela” sam iz vozila te stala između njega i ćerke. Sve se vidi na snimku. Udario me je metalnom šipkom ili palicom. Potom je krenuo na supruga. Na snimku se vidi da i on beži – priča Dubinović.

Kako kaže, otišla je u Hitnu pomoć, gde su joj sanirane povrede. Međutim, tu nije bio kraj drame.

– On je došao za nama u Hitnu pomoć, ganjao je supruga. Tu je bio i zet Adnan kojem je poručio da je on sledeći. Otišli smo u policiju i sve prijavili, ali ništa nisu preduzeli – tvrdi Dubinović.

Ona kaže da su i ranije imali problema s istim komšijom zbog čega su podneli više prijava, ali nikada nijedan slučaj nije dobio svoj epilog na sudu.

– Mi se zaključavamo kuću, ne smemo izaći, jer na nas ide vozilom i motociklom. Nemamo zaštitu od policije i više ne znamo kome da se obratimo – zaključila je Dubinović.

Pročitajte još:

U Policijskoj stanici Gračanica potvrdili su za portal Avaza da su postupili po prijavi te da su izašli na teren. Više detalja o ovom slučaju nisu otkrivali, piše Avaz.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi