Nesvakidašnji potez u Bijelom Polju! Kerim je vlasnik auto-škole i deci bez oba roditelja poklonio potpuno besplatnu obuku za vozače

16.02.2024

23:10

0

Kerim dodaje da poziv, trenutno važi samo za mlade iz Bijelog polja, ali ako zainteresovanost bude velika, možda ovu svoju humanu akciju prošire

Nesvakidašnji potez u Bijelom Polju! Kerim je vlasnik auto-škole i deci bez oba roditelja poklonio potpuno besplatnu obuku za vozače
Kerim Burdzović - Copyright RINA

U vremenu kad većina ljudi misli na sebe i svoj interes, porodica Burdžović iz Bijelog Polja na najlepši mogući način pokazala je da i te kako ima i onih koji još uvijek misle i na druge. Oni već godinama imaju auto-školu i odlučili su koliko je to u njihovoj moći da pomognu deci bez oba roditelja, tako što će im obezbediti besplatnu obuku.

- Dugo smo razmišljali kako bi mogli da pomognemo deci koja su ostala bez roditelja i odlučili smo se da im pružimo besplatnu obuku za vozače. Sigurni smo da će im to mnogo značiti, jer je to važna životna stavka, a neće morati da brinu o finansijama. Ovu odluku smo zaista doneli iz srca, kako bi eti bar im malo olakšali i obradovali ih, rekao je za RINU vlasnik auto-škole Kerim Burdzović.

Ovaj humani gest pokrenuo je lavinu pozitivnih komentara, jer ipak njihov potez nije nešto što je svakodnevno. Na ovaj način mladima koji nemaju roditelje biće mnogo lakše da završe obuku za vozače koja je od ove godine u Crnoj Gori i dosta skuplja i zahtevnija.

- Na besplatnu obuku mogu da se prijave mladi do 20 godina koji su nažalost ostala bez oba roditelja. Mi već mamo dosta prijava i čekamo se da se završe te neophodne adminstrativne procedure, kako bi počeli sa obukom. Trudićemo se da ih obučimo najbolje što možemo, kako bi bili dobri i sigurni vozači, kaže Kerim.

Kerim dodaje da poziv, trenutno važi samo za mlade iz Bijelog polja, ali ako zainteresovanost bude velika, možda ovu svoju humanu akciju prošire i na neke susedne opštine na severu Crne Gore.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike