Oglasio se ministar o telu izvučenom iz Miljacke

31.01.2024 | 14:08

Informacije su još uvek neproverene, ali tako indicije kažu, je da se radi o tome da nema tragova nasilja, ali ovo zaista treba potvrditi, rekao je

Copyright Profimedia

Prema prvim neproverenim informacijama, nema tragova nasilja na telu muškarca koje je jutros izvučeno iz reke Miljacke u Sarajevu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica.

“Informacije su još uvek neproverene, ali tako indicije kažu, je da se radi o tome da nema tragova nasilja, ali ovo zaista treba potvrditi. Videti šta su krvni delekti rekli, odnosno pronalazak mrtvog tela je svojevrsna zagonetna svakako za istražitelje, i ovde to treba istražiti”, rekao je ministar Katica.

Naglasio je da uvek postoji trilema, da li je prirodna smrt, samoubistvio ili ubistvo, kao i u ovom slučaju koji se treba istražiti.

“Dobra informacija je da nema tragova nasilja, ali ostavimo vreme da vidimo šta će reći tužilaštvo i policija”, rekao je Katica za sarajevsku N1 tv.. Iz Miljacke u Sarajevu je jutros izvučeno telo muškarca sa, kako su preneli mediji, kesom na glavi, a obdukcija se očekuje sutra. 

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Tanjug