Milan Knežević poručio: Ivanović prvo da opere zube od ljubljenja sa Milom i vrati dnevnice Šolaku!

24.01.2024

16:03

0

Bolest je svačija. Samo prvo treba da opere zube od ljubljenja sa Milom Đukanovićem i vrati dnevnicu Šolaku koji ga je kupio s glavom i džigericom - napisao je Knežević na platformi Iks

Milan Knežević poručio: Ivanović prvo da opere zube od ljubljenja sa Milom i vrati dnevnice Šolaku!
Milan Knežević - Copyright Profimedia

Predsednik Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević reagovao je danas na napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Crne Gore i rekao da jedan od osnivača podgoričkih Vijesti Željko Ivanović ima pravo da bude opsednut predsednikom Srbije i njegovom porodicom.

- Željko Ivanović kao rođeni Kraljevčanin ima pravo da bude opsednut sa Aleksandrom Vučićem i njegovom porodicom. Bolest je svačija. Samo prvo treba da opere zube od ljubljenja sa Milom Đukanovićem i vrati dnevnicu Šolaku koji ga je kupio s glavom i džigericom - napisao je Knežević na platformi Iks. 

List Vijesti je nedavno objavio tekst o vezama porodice predsednika Vučića sa biznismenima koji se nalaze na crnoj listi SAD i Velike Britanije.
Te navode je ranije danas komentarisao i sam predsednik Vučić koji je rekao da će Ivanoviću da odgovara kada ode u Crnu Goru.

- Što se tiče Vijesti, tamo vam je onaj Đilasov urednik Obradović postavljen iz Vranja. A onaj drugi je učestvovao u filmu onom Vučić zločinac, ubica, Hitler, masovni ludak i ne znam šta je već, Ivanović. On je već učestvovao u tome. E, ali njemu ću da odem u Crnu Goru da odgovaram - rekao je Vučić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike