Muškarac "iskasapio" komšinice zbog crne magije: Osumnjičeni u jednomesečnom pritvoru

05.08.2021

19:50 >> 20:36

0

Autor: A.S.

Pritvor je predložen i zbog postojanja naročitih okolnosti da će osumnjičeno lice dovršiti pokušano krivično delo

Muškarac "iskasapio" komšinice zbog crne magije: Osumnjičeni u jednomesečnom pritvoru
Pixabay

Okružni sud u Doboju odredio je jednomesečni pritvor Dobrivoju Tešendiću (68), osumnjičenom za teško ubistvo u Derventi, 88-godišnje komšinice Ružice Tešendić (88) i za pokušaj ubistva Ruže Tešendić (74).

Dobojsko Okružno javno tužilaštvo je dalo predlog za pritvor, prenose Novosti.

Tužilac je predložio pritvor jer način izvršenja krivičnog dela ukazuje da bi puštanje osumnjičenog na slobodu rezultiralo stvarnom pretnjom narušavanja javnog reda, a reč je o krivičnom delu za koje je predviđena kazna najmanje deset godina ili kazna doživotnog zatvora.

Pročitajte još:

Pritvor je predložen i zbog postojanja naročitih okolnosti da će osumnjičeno lice dovršiti pokušano krivično delo.

Dobrivoje Tešendić osumnjičeno je da je u utorak, 3. avgusta, u 6.30 časova došao do kuće Ružice Tešendić u mestu Gornji Detlak, obio ulazna vrata i ušao u kuću, a zatim nožem, koji je poneo sa sobom, zadao više ubodnih rana u vrat osamdesetosmogodišnje žene, usled kojih je ona preminula.

Pročitajte još:

Krvavi pohod Dobrivoje je nastavio otišavši do kuće Ruže Tešendić udaljene oko jedan kilometar u istom selu. Ne sluteći da joj preti smrtna opasnost, nakon upornog lupanja, Ruža je otvorila ulazna vrata kuće, nakon čega je osumnjičeni napao nožem te joj zadao više ubodnih rana u predelu vrata, lica i ruku.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti