Novi detalji užasa u Kičevu: Otac krvnički tukao bebu, dobila krvarenje u mozgu - lekari joj se 20 dana borili za život!

12.01.2024 | 23:41

Na osnovu informacija Centra za socijalna pitanja, majka je prošle godine napustila dom nakon svađe sa ocem

Copyright Pixabay

Otac F.D. (29) iz Kičeva osumnjičen je za ubistvo jednogodišnje devojčice nakon što joj je polomio lobanju i rebra.

Devojčica je zbog brutalnih udaraca zadobila krvarenje u mozgu, a nakon preko 20 dana borbe u bolnici je preminula, prenosi Skopje1.

"Osumnjičeni 29-godišnji muškarac je 18. decembra, počinivši nasilje u porodici, oduzeo život sopstvenoj ćerki, rođenoj 2022. godine. Nekoliko puta ju je udario rukama i nogama, nanevši joj teške telesne povrede - prelom lobanje, krvarenje u mozgu i dva slomljena rebra. Dete je od zadobijenih povreda preminulo 8. januara u Kliničkom centru "Majka Tereza" u Skoplju", kažu u Tužilaštvu.

U poslednjih 12 godina, protiv muškarca je podneto 50 krivičnih prijava zbog čega je ukupno u zatvoru bio jedva godinu dana uglavnom zbog krađe.

Ni u jednoj prijavi ne postoji nasilje u porodici, navodi se iz MUP-a.

Na osnovu informacija Centra za socijalna pitanja, majka je prošle godine napustila dom nakon svađe sa ocem.

"Nasilje u porodici nije prijavljeno, ali smo 21.7. prošle godine obavešteni od strane policije da je došlo do nesporazuma između F.D. i njegove supruge 26.6. nakon čega je ona sa decom otišla u Prilep. Posle mesec dana se vratila kući i izjavila da su prevazišli probleme. Od tog perioda nismo imali informaciju o bilo kakvom problemu", saopšteno je iz Centra.

Njih dvoje imaju ukupno sedmoro dece.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam/Skopje1