Tragedija u Banjaluci: Preminuo dečak (7) kog je udario voz

08.08.2021 | 08:58 >> 09:03

Autor: P. Š.

Uprkos svim naporima lekara i medicinskog osoblja da mu spasu život, pacijent je usled težine zadobijenih povreda preminuo

Copyright Pixabay

Sedmogodišnji dečak kojeg je udario putnički voz na području Banjaluke preminuo je usled težine zadobijenih povreda u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Iz UKC Republike Srpske saopšteno je da je dečak dovezen sinoć u 21.15 časova u Urgentni centar UKC i primljen je u politraumatizovanom stanju, javlja Srpskainfo.

Pročitajte još:

– Pristupilo se hirurškom zbrinjavanju, ali uprkos svim naporima naših lekara i medicinskog osoblja da mu spasu život, pacijent je usled težine zadobijenih povreda preminuo u 22.15 časova – navodi se u saopštenju.

Iz preduzeća “Železnice Republike Srpske” u subotu je saopšteno da je putnički voz udario pešaka koji se kretao prugom između stanica Banjaluka i Ramići, te da je povređeni prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Pročitajte još:

Do nezgode je došlo u subotu u 19.33 časa, mašinovođa je ugledavši pešaka mlađe životne dobi kako se kreće prugom davao zvučne signale upozorenja i počeo da koči, ali pešak je nastavio kretanje i voz ga je udario.

Na lice mesta, po prijavi vanrednog događaja, odmah su izašle nadležne službe Hitne pomoći i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kao i Komisija za vanredne događaje “Železnica Republike Srpske”.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam