Napao policiju zbog BMW-a: Uhapšen muškarac koji je glavom udario službeno lice

25.12.2023

09:21

0

Uhapšenom se na teret stavljaju krivična dela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i ugoržavnje sigurnosti

Napao policiju zbog BMW-a: Uhapšen muškarac koji je glavom udario službeno lice
Ilustracija - Copyright Profimedia


Muškarac Ј.K. koji je uhapšen u Banjaluci nakon što je udario policajca pesnicom u glavu i naneo mu povrede, a dvojici policijskih službenika uputio ozbiljne pretnje, predat je uz izveštaj o počinjenim krivičnim delima u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Napad na policijskog službenika dogodio se noćas oko dva sata posle noći kada je "pauk" pokušao da premesti nepropisno parkirani automobil "bmw"

U trenutku pripremnih radnji iz obližnjeg ugostiteljskog objekta izašlo je lice Ј.K. koje je selo u vozilo, naglo ga startovalo i pomerilo nekoliko metara, a potom izašlo iz vozila i prišlo policijskim službenicima.

Tom prilikom se ovo lice oglušilo o zakonito izdato naređenje policijskih službenika i jednog policajca udario pesnicom u glavu, nanevši mu pritom teške telesne povrede.

Prilikom dovođenja u policijsku stanicu, Ј.K. uputio je ozbiljne pretnje dvojici policijskih službenika, što je kod njih izazvalo osećaj straha i uznemirenosti.

Uhapšenom se na teret stavljaju krivična dela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i ugoržavnje sigurnosti, prenela je RTRS.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike