"Daj Bože da grešim": Oglasila se majka nestale Vanje - sumnja u jedan detalj!

29.11.2023

14:40

0

Vanjin nestanak prijavljen 27. novembra u 8.35 sati i da preduzimaju mere za pronalazak devojčice

"Daj Bože da grešim": Oglasila se majka nestale Vanje - sumnja u jedan detalj!
Vanja Gorčevska - Copyright Printscreen/Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije

Vest o nestanku četrnaestogodišnje Vanje Gorčevske u Skoplju je uzdrmala sve grašane nakon saopštenja Ministarstva unutrašnjih poslova Severne Makedonije.

Vanja je nestala juče ujutru dok je bila na putu do škole, što je izazvalo veliku zabrinutost među njenim roditeljima, Zoricom i Aleksandrom.

- Sumnjam da je kidnapovana. Vanja je nasmejana izašla iz kuće, dala sam joj novac za doručak i otišla je u školu. Moja drugarica mi je napisala da nije došla na čas, u stalnoj smo komunikaciji sa njom i javim joj ako je Vanja bolesna i ne može da dođe u školu. Vanja ima 14 godina i ide u deveti razred. Ne izlazi mnogo, ima nekoliko prijatelja i uglavnom je kod kuće. Proverili smo sve njene naloge na društvenim mrežama, imam sve njene lozinke i nema ničeg sumnjivog. Vanja nije takva devojka i nema mnogo postova. Zaista sumnjam da je kidnapovana, daj Bože da grešim. Da znam da je pobegla i da imam problema sa njom, sigurno ne bih dizala toliku paniku. Proveravaju se i kamere, sve se dešavalo na putu od kuće do škole, ovde negde kod Partizanske se vidi da je skrenula sa uobičajenog puta do škole, a njen mobilni signal nestaje kod Ruzveltove, kod fiskulturne sale – rekla je majka Zorica za "Mms.mk".

Vanjin nestanak prijavljen 27. novembra u 8.35 sati i da preduzimaju mere za pronalazak devojčice.

- U cilju rešavanja slučaja i pronalaženja lica odmah po prijemu prijave, uključeni su puni kapaciteti SVR Skoplje na najvišem nivou, obavljen je niz razgovora sa bliskim osobama maloletnika, pregledane kamere itd. Istraga se intenzivno nastavlja - saopštio je MUP Severne Makedonije.

Vanja Gorčevska je visoka oko 175 centimetara, ima tamno braon kosu, braon oči, protezu i mladež na desnoj strani lica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike