Ubistvo kod Zadra? Pronađeno telo u moru, dve osobe uhapšene

14.08.2021

13:25 >> 13:47

0

Autor: M. I.

Odmah po primljenoj dojavi policijski službenici su izašli na mesto događaja

Ubistvo kod Zadra? Pronađeno telo u moru, dve osobe uhapšene
Copyright Printscreen/Youtube

Oko 1 čas posle ponoći policija je primila dojavu o tuči u moru u blizini svetionika u Selinama kod Zadra.

Odmah po primljenoj dojavi policijski službenici su izašli na mesto događaja, gde su zatečene dve osobe, a na osnovu prikupljenih informacija došlo se do saznanja da je u događaju učestvovala još jedna osoba, koja nije pronađena. U potragu za osobom na kopnu i moru uključili su se policijski službenici i Lučka kapetanija, objavila je policija, piše Index.

pročitajte još:

Širom pretragom mesta događaja, oko 6 sati u moru, na udaljenosti od oko 800 metara od obale, pronađeno je telo muškarca sa povredama koje upućuju na nasilnu smrt.

Uhapšene dve osobe

Na mestu događaja policijski službenici sprovode uviđaj. Telo muškarca prevezeno je na Odeljenje patologije u Opštu bolnicu Zadar, gde će danas biti sprovedena obdukcija u cilju utvrđivanja uzroka smrti.

Prema dosadašnjim saznanjima, reč je o nasilnoj smrti. U službene prostorije policije dovedene su dve osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem, nad kojima policijski službenici u saradnji sa Županijskim državnim tužillaštvom u Zadru sprovode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i relevantne činjenice ovog događaja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike