Evo šta je Katarina Baćović rekla na saslušanju o kopanju tunela!

15.10.2023

22:28

0

Priznala je da se za Milačića raspitivala nakon što je prestao da joj se javlja, i pošto je nije isplatio za posao koji je odradila

Evo šta je Katarina Baćović rekla na saslušanju o kopanju tunela!
Katarina Baćović i prokopan tunel - Copyright Profimedia/TV Vijesti

Podgoričanka Katarina Baćović tvrdi da je sama zaključila da je Ivica Piperović umešan u kopanje tunela i obijanje depoa Višeg suda u Podgorici, ali da joj on nije davao zadatke, niti je sa njim komunicirala u vezi sa tim nezakonitim poslom.

 

To piše u sudskim spisima u koje su Vijesti imale uvid, u kojima se navodi i da je Piperovića "osumnjičila" jer joj je Nikola Milačić, po čijem nalogu je, kako tvrdi, postupala, rekao da je to porodični posao.

 

- A jedina porodica koju on ima je njegov zet Ivica Piperović - objasnila je ona sudiji za istragu.

Priznala je da se za Milačića raspitivala nakon što je prestao da joj se javlja, i pošto je nije isplatio za posao koji je odradila - iznajmljivanje poslovnog prostora iz kog su kriminalci prokopali 30 metara dug tunel i obili depo Višeg suda.

Profimedia
 

Ona je nadležnima ispričala i da joj je Milačić, za kog je, kako tvrdi, znala da se bavi nezakonitim poslovima, predložio da uđe sa njim u posao i dao joj 300 evra za to, kao i mobilni telefon na kom su bile instalirane samo tri aplikacije.

Tvrdi da je od nje tražio da se preruši kad pođe da iznajmi poslovni prostor, i da je išao sa njom da kupi periku.

"Nakon što je pristala da uđe u posao, rekao joj je da ga ne pita za druge detalje, jer o tome ne treba da zna, a tokom njihovih susreta stalno joj je govorio da nakon toga treba da ide u Zetu", piše u izjavi Baćović.

Ona je tvrdila da je Milačić vređao jer nije uspela da fotografiše podrumske prostorije, zbog čega je to sam morao da uradi, ali i da je bio grub prema njoj kada je potrošila internet na telefonu koji joj je dao.

Profimedia
 

Takođe, pred sudijom je ponovila da joj je upravo Milačić doneo 2.800 evra koje je predala agentu za nekretnine kada je zaključivala ugovor o zakupu poslovnog prostora u Njegoševoj ulici broj 12.

"Nakon što je u medijima videla vest o obijanju depoa u Višem sudu u Podgorici, shvatila je da se radi o prostoru i podrumu za koji je prethodno zaključila ugovor i iz kojeg je prokopan tunel do depoa Višeg suda... Pokušala je da kontaktira Milačića, ali je on bukvalno nestao", citiraju u sudskim spisima izjavu Baćovićeve.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike