Požar na Hvaru: Vatra zahvatila bivšu streljanu, aktivirali su se meci (VIDEO)

19.08.2021

06:19 >> 06:42

0

Autor: P. Š.

Na teren su upućena u četvrtak još šest vozila i 20 vatrogasaca

Požar na Hvaru: Vatra zahvatila bivšu streljanu, aktivirali su se meci (VIDEO)
Copyright Ilustracija/Pixabay

Požar koji je sredu uveče izbio na Hvaru i dalje je aktivan. Na teren su upućena u četvrtak još šest vozila i 20 vatrogasaca. Vatru je već gasilo 30 vatrogasaca, sada ih je 50. Na terenu su bila i dva kanadera, sada je ostao samo jedan.

Kako su potvrdili vatrogasci opasnosti za kuće i drugu imovinu nema.  Vatrogasci Stari Grad Faros ostrvo Hvar, navode da je požar ogroman i da se  pokušava staviti pod kontrolu, piše Večernji list.

18:08. 22:38 Požar na rt Kabal uvala Stupišće. Na požaru DVD Stari Grad, Jelsa i Hvar.01:00 Snage su okružile dio požara, problem je sjeverni dio gdje je borova šuma. Premješta se dio ljudstva i tehnike.01:50 Požar nije pod kontrolom. Vjetar je pojačao i požar se proširio na borovu šumu03:00. Požar još nije pod kontrolom. Vjetar stvara probleme i prebacuje iskre ispred požara i pali raslinje. Vatra je došla do bivše streljane T.O. i aktiviraju se zaostali metci.U jutarnjim satima stiže ispomoć sa kopna, 6 vozila i 20 vatrogasaca te zračne snage.

Posted by DVD Hvar on Среда, 18. август 2021.

Pročitajte još:

Kako je na svojoj stranici objavio DVD Hvar u 1 sat pojačao je vetar i požar se proširio na borovu šumu. U 3 sata vetar je i dalje stvarao probleme i prebacivao iskre ispred požara i palio rastinje. Vatra je u jednom trenutku došla do bivše streljane T.O. i aktivirali su se zaostali meci.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike