Eksplozija kanalizacije u Trogiru: Poklopac šahta odleteo na balkon vile

19.08.2021

12:42 >> 12:54

0

Autor: P. Š.

Zajedno s pripadnicima Javne vatrogasne stanice Trogir na terenu su i radnici lokalne ispostave splitskog Vodovoda i kanalizacije, koji će sanirati oštećenja

Eksplozija kanalizacije u Trogiru: Poklopac šahta odleteo na balkon vile
šaht - Copyright Profimedia

Na vrlo frekventnom delu puta u Trogiru koji od starog Čiovskog mosta vodi prema Okrugu Gornjem jutros oko 8.20 sati dogodila se eksplozija unutar kanalizacione mreže, a pretpostavlja se da su se aktivirali gasovi unutar fekalnog odvoda, piše “Slobodna Dalmacija”.

Pročitajte još:

Niko nije povređen od vozača i prolaznika, kao i stanara i gostiju okolnih stambenih i turističkih objekata. O snazi eksplozije dovoljno govori činjenica da je jedan od poklopaca šahtova odleteo na balkon prvog sprata jedne od vila na južnoj ivici ulice.

Zajedno s pripadnicima Javne vatrogasne stanice Trogir na terenu su i radnici lokalne ispostave splitskog “Vodovoda i kanalizacije” (ViK) koji će sanirati oštećenja na odvodnoj mreži. Za vreme radova zatvoren je deo te županijske saobraćajnice, a policajci preusmeravaju saobraćaj prema novom mostu kopno -Čiovo.

Pročitajte još:

Zbog prekida napajanja HEP-a na Čiovu, usled velikog opterećenja sistema ne radi pumpna stanica Balan, što je uzrokovalo i nestanak vode.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike