Četiri putnika iz autobusa koji je sleteo kod Cetinja životno ugrožena: Vozač priveden i zadržan u policiji, povređeno 17 osoba!

19.09.2023

15:52

0

Autobus je udario u bankinu, a potom je probio i sleteo u provaliju

Četiri putnika iz autobusa koji je sleteo kod Cetinja životno ugrožena: Vozač priveden i zadržan u policiji, povređeno 17 osoba!
Copyright RINA

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Cetinja u mestu Obzovica dve osobe su poginule, 21 lice je povređeno, od koji je 17 povređenih transportovano u Opštu Bolnicu Cetinje, a četiri pacijenta su pregledana u Domu zdravlja Cetinje.

Nakon zbrinjavanja, četiri vitalno ugrožena pacijenta su vozilima Opšte bolnice Cetinje i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć transportovani u Urgentni centar KCCG.

- Dispečer Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore primio je poziv oko 12 sati da se desio saobraćajni udes u mestu Obzovica. Na lice mesta odmah su upućene četiri ekipe iz Podgorice, dve sa Cetinja, jedna iz Budve, dva vozila Doma zdravlja Cetinje, dva vozila Opšte bolnice Cetinje i jedno vozilo VMC-a, saopšteno je iz Zavoda za hitnu medicnsku pomoć.

Vozač autobusa je priveden u policiju i zadržan. Prema njegovim rečima do nesreće je došlo kada je osetio jak bol u potiljku glave, tada je izgubio kontrolu nad volanom.

Autobus kojim je upravljao udario je u bankinu, a potom je probio i sleteo u provaliju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike