Stravična saobraćajna nesreća kod Lukavca: U pežou bilo osmoro ljudi, poginulo dete!

12.09.2023

12:33

0

Uviđaj su na mestu događaja obavili policijski službenici iz Lukavca

Stravična saobraćajna nesreća kod Lukavca: U pežou bilo osmoro ljudi, poginulo dete!
Ilustracija - Copyright Printscreen/Youtube/Trainspotter Žera

Sedam osoba je povređeno, dok je jedno dete poginulo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila na lokalnom putu Bistarac - Lukavac.

Svih osam osoba se nalazilo u automobilu "pežo" koji se sudario sa drugim vozilom.

Kako je potvrđeno iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK), saobraćajna nesreća se dogodila noćas nešto pre tri časa iza ponoći.

– Policijska stanica Lukavac, oko tri časa je iz Službe hitne medicinske pomoći obaveštena da im se javio muškarac sa detetom starosti oko godinu dana, koje ne daje znakove života, kao i još nekoliko osoba. Svi su upućeni u Univerzitetski klinički centar (UKC) Tuzla – kazala je portparolka Uprave policije MUP TK Adnana Sprečić.

Ona je dodala da se saobraćajna nesreća dogodila tako što je vozač “pežo” ostvario kontakt sa drugim vozilom. Kako je do toga došlo trenutno nije poznato, a više detalja će se znati nakon veštačenja.

– U automobilu “pežo” se nalazilo osam osoba, petero dece i troje odraslih i svi su povređeni. Smrt jednogodišnjeg deteta konstantovana je u UKC Tuzla. U saobraćajnoj nesreći još jedno dete je zadobilo teže povrede, a troje dece je lakše povređeno – precizirala je Sprečić.

Naglasila je da su teške povrede zadobile dve odrasle osobe, dok je jedna imala neidentifikovane povrede u Službi hitne medicinske pomoći u Lukavcu, ali se, prema dosadašnjim informacijama, nije javila u UKC Tuzla.

Uviđaj su na mestu događaja obavili policijski službenici iz Lukavca, a o događaju je obavešteno i Tužilaštvo TK.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike