"Odbrana izborne volje": Raste nezadovoljstvo građana Crne Gore zbog najave formiranja Spajićeve vlade

28.08.2023

13:41

0

Na Viberu je formirana grupa koja je za kratko vreme okupila skoro pet hiljada članova

"Odbrana izborne volje": Raste nezadovoljstvo građana Crne Gore zbog najave formiranja Spajićeve vlade
Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Nakon što je mandatar Milojko Spajić objavio da će novu vladu formirati sa Demokratama, Socijalističkom narodnom partijom,Bošnjačkom strankom i albanskim partijama, raste nezadovoljstvo građana Crne Gore. 

Kako je naš portal već pisao ,među ljudima koji su se usprotivili Spajićevom planu da zabrani koaliciji Za budućnost Crne Gore da bude deo nove Vlade Crne Gore nalaze se i funkcioneri koj su na listi poslanika njegovog pokreta Evropa sad. Takođe, lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović saopštio je da ta partija ne podržava i neće biti deo parlamentarne većine od 44 mandata, dok su iz koaliciji Za budućnost Crne Gore istakli da je Spajiću bliža iskrenost onih koji su jurišali na SPC i koji nisu ni želeli da on bude mandatar, a Jakov Milatović predsednik države. 

Poziv na proteste najavljen na društvenim mrežama

Na platformi  Jutjub objavljen je snimak kojim se pozivaju građani da se odupru „izdajnicima“ uz poruku da je „glas naroda, glas božiji“, a prikazani su kadrovi litija iz 2020. godine.

Na Viberu je formirana grupa „Odbrana izborne volje“ koja je za kratko vreme okupila skoro pet hiljada članova.

 

Pojedini članovi grupe predlažu proteste jer smatraju da su prevareni i na ovim izborima. Nije poznato ko su organizatori ovih skupova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike