Zapalio svoju kuću, automobil i pomoćni objekat kod Trebinja: Pokušao da pocepa vatrogasna creva

25.08.2021 | 08:31 >> 08:41

Autor: P. Š.

Obavešteno je Okružno tužilaštvo, a dežurni tužilac je događaj kvalifikovao kao krivično delo izazivanja opšte opasnosti

Copyright Profimedia

Osoba D.Ž. iz mesta Kremeni Do kod Trebinja osumnjičena je za krivično delo izazivanje opšte opasnosti, nakon što je u utorak poslepodne zapalila svoju kuću, automobil i pomoćni objekat.

Pročitajte još:

Trebinjskoj policiji u utorak oko 18.05 sati je prijavljeno da je u selu Kremeni Do osumnjičeni namerno zapalio porodičnu kuću i putnički automobil „zastava  128“. O ovome je obavešteno Okružno tužilaštvo, a dežurni tužilac je događaj kvalifikovao kao krivično delo izazivanja opšte opasnosti, saopšteno je jutros iz PU Trebinje, piše Srpskainfo.

Veliki šumski požar u rejonu Zubaca i Uvjeće u jednom momentu se proširio prema ovom selu, a vatra je bila oko kilometar od kuća kada je osumnjičeni zapalio svoju imovinu.

Pročitajte još:

Na terenu su u tom momentu bili gatački vatrogasci koji su odmah intervenisali kako požar ne bi zahvatio i druge kuće u neposrednoj blizini, a osumnjičeni je u jednom momentu počeo da cepa vatrogasna creva, nakon čega ga je policija privela.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam