Potpuno bizarno: Povećala usne, pa pobegla iz ordinacije! Policija traga za lepoticom s filerima

26.08.2021 | 12:24 >> 12:34

Autor: Jelena Stokic Jovanovic

U Ordinaciju je ušla žena već znatno uvećanih usana koja se nama predstavila kao Nataša Radanović, kaže vlasnica ordinacije

Copyright Profimedia

Početkom ove nedelje pulskoj policiji je prijavljena bizarna prevara. Naime, devojka je u jednoj ordinaciji povećala usne pa pobegla ne plativši.

O ovom slučaju je na Facebooku pisala vlasnica privatne klinike Anika Černeka.

Pročitajte još

U Ordinaciju je ušla žena već znatno uvećanih usana koja se nama predstavila kao Nataša Radanović. Verojatno bi bolje nosila ime Džejn Dou jer je sve podatke upisane u lažni karton skroz izmislila. Kaže Nataša (Jane, Maša, Vaša, Naša…Vi birajte.), gospođa s naglaskom koji nije hrvatski, da ima muža Puležana i da ima petogodišnju ćerku s pokvarenim zubima koju bi nam kasnije dovela na pregled. Natašu danas drugi dr. nije uspeo da primi za uvećanje usana i navodno je preporučio mene. Izuzev internog sukoba s ukusom za estetiku i veličinu usana, toj istoj Nataši uvećala sam usne za 1mL, namazala kremicu i standardno objsnila šta i kako nakon zahvata – prepričava Anika Černeka, vlasnica ordinacije za dentalnu medicinu.

Žena je rekla da će ‘skoknuti’ po ćerku, a u ordinaciji je ostavila izlizanu torbu. Međutim, torba je bila potpuno prazna, a izvesna Nataša se nije vratila.

Broj telefona koji je upisala u upitnik, koji je popunila u ordinaciji, ne postoji. Broj telefona s kojeg je zvala da zakaže zahvat nije dostupan. Telefonski mi je i MUP potvrdio da podaci ne odgovaraju dotičnoj osobi. Nisam ljuta, ni tužna, a ni manje bogata zato što Nataša hoda s ukradenim XL usnama. Ljuta sam i tužna jer Nataša nije ni prva ni zadnja muljatorka, lažljivica, kradljivica, prevarantkinja. Ljuta sam i tužna što smo okruženi iskrivljenim, lažnim, maskiranim, izobličenim ljudima… – napisala je na Facebooku Anika Černeka.

Černeka je odmah sve prijavila policiji koja traga za prevarantkinjom.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam