Ovo je udar na Srbe i SPC: Đukanović stoji iza ekstremista u Crnoj Gori

28.08.2021

15:59

0

Autor: Nikola A.

Mandić je istakao da je on prijavljivao skupove i preuzimao odgovornost za sve koji su se okupljali

Ovo je udar na Srbe i SPC: Đukanović stoji iza ekstremista u Crnoj Gori
Copyright A.K./ATAImages.

Izjava Mila Đukanovića je najbolja potvrda da on stoji iza ekstremističkog pokreta u Crnoj Gori, kao i iza svih prethodnih okupljanja i organizacija, saopštio je u izjavi za “Borbu” lider NSD Andrija Mandić. On je komentarišući današnju Đukanovićevu izjavu kazao da su ovi ekstremistički pokreti usmereni protiv većinske Crne Gore i SPC.

– Očigledno je da je Đukanović nezadovoljan brojem okupljenih na prošlom skupu na Cetinju – objašnjava Mandić, i dodaje:

– Pa sada ovom manipulativnom formulacijom da će i on možda biti jedan od njih na skupu koji planiraju 5. septembra razotkriva svoju nameru da pošalje poruku da treba da bude mnogo više demonstranata tog dana na Cetinju. Ako već želi da organizuje demonstracije bilo bi hrabro i viteški da on lično prijavi skup i preuzme odgovornost za sve što se tog dana može desiti na Cetinju.

Pročitajte još:

Mandić je istakao da je on prijavljivao skupove i preuzimao odgovornost za sve koji su se okupljali.

– Kada smo protestvovali, a mnogo puta smo to radili, i ja i drugi lideri DF-a, prijavljivali smo skupove i preuzimali odgovornost za sve koji su se okupljali. Ovakvo, bedno skrivanje iza drugih, podmuklo podsticanje na okupljanje, a nespremnost da se preuzme bila kakva lična odgovornost najbolje opisuje prirodu i karakter Mila Đukanovića – zaključio je Mandić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike