"Niko me više neće videti da ulazim u ovo more": Turista otišao u Hrvatsku i zažalio, ono što je video upropastilo mu je letovanje! (VIDEO)

27.06.2023

23:40

0

Video je postao viralan na društvenoj mreži TikTok, skupivši preko pet miliona pregleda i gotovo milion lajkova

"Niko me više neće videti da ulazim u ovo more": Turista otišao u Hrvatsku i zažalio, ono što je video upropastilo mu je letovanje! (VIDEO)
Turista šokiran onim što je video u Hrvatskoj - Copyright Foto: Printscreen/TikTok/ yourboymoyo

Veliku pažnju na društvenim mrežama izazvao je nedavno TikToker zbog neprijatnog iskustva koje je doživeo tokom odmora u Dalmaciji. 

TikToker je u svom videu opisao situaciju koju je doživeo u Jadranskom moru i koja ga je šokirala. S obzirom na brojne jahte i luksuzne brodove u okolini, odlučio je da zaroni u more. Međutim, ono što je video jako ga je naljutilo.

 

@yourboymoyo ACTING AS IF THERES NO TOILETS ON THE BOAT #croatia #yacht #relatable #sea #poo ♬ original sound - Moyo

 

Uzbuđen i nekoliko puta ponavljajući kako ne može da veruje svojim očima, TikToker je opisao susret sa, kako je rekao, izmetom u moru. Bio je šokiran činjenicom da je netko imao hrabrosti da obavi nuždu u istom moru u kojem je on plivao.

U tom "nepoželjnom" sadržaju primetio je čak i ostatke hrane, poput kukuruza.

Video je postao viralan, skupivši preko pet miliona pregleda i gotovo milion lajkova. Mnogi korisnici nasmejali su se njegovoj situaciji, a neki su se i našalili na račun njegovog izgovora.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike