"Ostave pse da mokre u sobi, šteta više hiljada evra": Apartman na moru uništen zbog neodgovornih vlasnika, usledio radikalan potez

17.05.2023

19:46

0

Vlasnica apartmana je nakon pet godina, koliko je dozvoljavala gostima da dovedu svoje ljubimce kada dođu na odmor, rešila da tu ponudu ukine jer tvrdi da su potpuno uništili tepihe

"Ostave pse da mokre u sobi, šteta više hiljada evra": Apartman na moru uništen zbog neodgovornih vlasnika, usledio radikalan potez
Ilustracija - Copyright Pixabay

Večita rasprava između vlasnika i ljubitelja pasa i onih koji nemaju ljubimce je da li krznenim prijatlejima treba dozvoliti suda ulaz ili ne? Jedna od takvih polemika povela se nedavno kada je vlasnica apartmana u Hrvatskoj najavila da ukida 'pet friendly'.

Nakon pet godina, koliko je dozvoljavala gostima da dovedu svoje ljubimce kada dođu na odmor, rešila je da tu ponudu ukine  jer tvrdi da su potpuno uništili tepihe.

- Ukidam iz razloga sto sam nakon pet godina morala da menjam tepihe u sobama kojima je garancija 10 godina samo zbog neodgvornih vlasnika koji svoje pse nisu izvodili na vreme nego ih pustili da mokre po tepisima. Naravno, nisu me niti pozvali da to odmah očistim ili sami očistili nego ostavili da urin doslovno izjede tepih i ostavi fleke koji se naravno ne mogu oprati - dalje navodi.

Žena dalje moli sve da poštuju tuđi prostor jednako kao svoj.

- Ako ste negde došli i platili smeštaj to ne znači da možete uništavati tuđi inventar i praviti se ludi - zaključila je te dodala kako je zbog neodgovornih ljudi imala 3.000 evra troškova.

- Sad sam pametnija, stavila sam pločice, ali svejedno sam duboko razočarana ko sve danas ima psa - dodala je.

Ona kaže da je zaključak kako se svaki drugi pas pomokrio u sobi i da ne shvata ljude kojima pas nema rutinu ili ga ne izvode da obavi osnovne fizičke potrebe.

Upravo zbog tih neodgovornih, kaže, od sada u Zagrebu postoji jedan "pet friendly" objekt manje.

- Ranije nisam imala razumijevanje za ljude koji ne dozvoljavaju psa u apartmanima, hotelima, pa i u stanovima za dugoročan najam, ali nakon ovog iskustva ih više ne osuđujem niti malo! Eto, nadam se da vas je čim vise ovo pročitalo i da će te voditi brigu o vašim ljubimcima i njihovim potrebama kada budete na putovanju! - zaključila je u objavi.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike