Dritan Abazović iz drugog ugla: Nisam oženjen, niko mi ne da ćerku

19.10.2020

22:27 >> 09:15

0

Dritan Abazović, predsednik URA i nosilac liste Crno na bijelo”  otkrio je detalj iz svog privatnog života u intervjuu koji je dao za Face TV

Dritan Abazović iz drugog ugla: Nisam oženjen, niko mi ne da ćerku
Copyright Printscreen/Youtube /Crno na bijelo

Dritan Abazović, predsednik URA i nosilac liste “Crno na bijelo”  otkrio je detalj iz svog privatnog života u intervjuu koji je dao za Face TV u Sarajevu. On je iskoristio priliku da se našali na svoj račun kada ga je voditelj pitao da li je oženjen.

– Nisam, ne da niko kćerku, možda nisu voleli pošto sam u opoziciji, možda su mi sada veće šanse – odgovorio je on.

Javnost je nedavno i saznala da je rođeni brat Dritana Abazovića lekar Džihan Abazović koji radi u Beogradu. On je specijalista urgentne medicine, priznati je stručnjak u oblasti regenerativne medicine i primene matičnih ćelija za lečenje raznih bolesti. Bavi se primenom matićnih ćelija u ortopediji, neurologiji i u okviru lečenja COVID-19, a potpredsednik je Asocijacije za biologiju i regenerativnu medicinu.

Dritan Abazović je inače doktor političkih nauka. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu i bio student generacije. Magistrirao je 2008. godine na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore, na smeru Međunarodni odnosi.

Doktorirao je 2019. godine na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike