Abazović: Sastanku pod Ostrogom prisustvovao sam sa velikim zadovoljstvom, manastir, katedrala i džamija su moja mesta

19.10.2020

15:07 >> 09:42

0

U manastiru Ostrog juče je održan sastanak mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i nosilaca lista i političkih lidera dosadašnjih opozicionih partija

Abazović: Sastanku pod Ostrogom prisustvovao sam sa velikim zadovoljstvom, manastir, katedrala i džamija su moja mesta
Copyright Printscreen/Youtube /Crno na bijelo

Lider koalicije “Crno na bijelo” Dritan Abazović je rekao da je sastanku pod Ostrogom prisustvovao “sa velikim zadovoljstvom”.

– I manastir i katedrala i džamija su moja mesta. Bio sam da razgovaram sa ljudima. Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu i Ramadi, da nosite kese jedni drugima ili da budete potkupljeni. Ja to nisam i nikada neću raditi. Sa ljudima na bilo kom mestu za koje smatram da treba se obavi neki razgovor obavio sam. Nemam bilo kakve komplekse od bilo koga i bilo čega. Branim građansku i evropsku Crnu Goru i to ću braniti ubuduće. Mislim da je crnogorski parlamenta dotakao dno zato i nismo bili u njemu. Ako bude ovaj parlamenta kao u prethodnom sazivu ni vi nemojte dolaziti, ali sam siguran da tako neće biti – rekao je Dritan Abazović i dodao da mu je čast i zadovoljstvo što će Bečić biti predsednik Skupštine.

U manastiru Ostrog juče je održan sastanak mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i nosilaca lista i političkih lidera dosadašnjih opozicionih partija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike