Nesvakidašnja zaplena na aerodromu u Skoplju: Kod osobe iz Srbije otkrivena 43 kilograma zlatnog nakita vrednog više od 2,3 miliona evra!

21.03.2023

21:07

0

Autor: Mi. S.

Osoba sa srpskom putnom ispravom, koja je stigla sinoć redovnim letom iz Istanbula, upućena na pregled

Nesvakidašnja zaplena na aerodromu u Skoplju: Kod osobe iz Srbije otkrivena 43 kilograma zlatnog nakita vrednog više od 2,3 miliona evra!
Ilustracija - Copyright Foto: Uprava carina

Carinici su na međunarodnom aerodromu u Skoplju zaplenili više od 43 kilograma zlatnog nakita, što je rekordna količina, a njegova vrednost procenjena na oko 2,3 miliona evra, saopštila je makedonska Uprave carina.

Na osnovu prethodnih saznanja i osnovane sumnje, osoba sa srpskom putnom ispravom, koja je stigla sinoć redovnim večernjim letom iz Istanbula, upućena je na detaljan pregled i pregled prtljaga. U njenom koferu i ručnom prtljagu otkriven je razni zlatni nakit upakovan u najlonske kese, uključujući i nakit od belog zlata sa dijamantima sa priloženim sertifikatima.

Osoba, za koju se ne navodi kog je pola, i roba su privremeno zadržani i trenutno se vodi uviđaj, a odmah je obavešten dežurni javni tužilac, radi sprovođenja daljih istražnih radnji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike