Uhapšena trojica zbog nasilja nad tinejdžerom u Podgorici: Smetao im dres Crvene zvezde

07.03.2023

08:49

0

U policijskom saopštenju se navodi da su identifikovani L.R. (18), A.G. (19) i O.K. (19) koji su, kako se sumnja, fizički napali dve osobe

Uhapšena trojica zbog nasilja nad tinejdžerom u Podgorici: Smetao im dres Crvene zvezde
Ilustracija - Copyright Printscreen/YouTube/Archon

Po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici uhapšeni su Lazar Radulović (18), Obren Kovačević (19) i Aleksa Grgović (19) zbog sumnje da su u nedelju uveče u glavnom gradu pretukli D.R. i nasilničkog ponašanja na štetu M.P.

To je za podgorički portal CdM potvrdio rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Duško Milanović.

Reč je o incidentu koi se dogodio u nedelju uveče kada je ova uhapšena grupa napala tinejdžera u jednooj podgoričkoj igraonici samo zato što je odbio njihov zahtev da sa sebe skine majicu sa obeležjima Crvene zvezde.

-Zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda na štetu D. R. i nasilničkog ponašanja na štetu M.P. slobode su lišeni L.R., O. K. i A. G. -saopštio je Milanović. Iz Uprave policije saopšteno je da su pripadnici Odeljenja bezbednosti Podgorica u saradnji sa postupajućim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici “identifikovali vinovnike" ovog događaja i uhapsili ih.

U policijskom saopštenju se navodi da su identifikovani L.R. (18), A.G. (19) i O.K. (19) koji su, kako se sumnja, fizički napali dve osobe.

-Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost”, navodi se u saopštenju. 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike