U toku je ispitivanje uhapšenih huligana iz Sarajeva

16.01.2023

12:44

0

Autor: M.M.

Iz kantonalnog MUP-a ranije je saopšteno da su ova lica osumnjičena da su počinila krivično delo nasilničko ponašanje

U toku je ispitivanje uhapšenih huligana iz Sarajeva
ilustracija - Copyright Printscreen/YouTube/Navigator

Svih deset uhapšenih zbog napada na roditelje dece iz Srbije koja su učestvovala na međunarodnom fudbalskom turniru u Sarajevu su u nadležnosti kantonalnog Tužilaštva i u toku je njihovo ispitivanje, nakon čega će postupajući tužilac odlučiti o daljim merama, saopšteno je iz ove pravosudne institucije.

- Rok za odluku je 24 časa od trenutka predaje, a predati su sinoć oko 20.00 časova - navodi se u saopštenju, prenela je RTRS.

Iz kantonalnog MUP-a ranije je saopšteno da su ova lica osumnjičena da su počinila krivično delo nasilničko ponašanje. Oni su prošli kriminalističku obradu u Policijskoj upravi Ilidža, nakon čega su, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu, predati u dalju nadležnost tužilaštvu Kantona Sarajevo.

Svi uhapšeni su iz Sarajeva i starosti su od 20 do 28 godina.

Mališani koji su igrali za fudbalski klub Zvezdara i njihovi roditelji, vratili su se noćas iz Sarajeva u Beograd. Uprkos incidentima, dečaci su uspeli da osvoje dva trofeja.

Podsetimo, grupa huligana napala su 14. januara roditelje dečaka koji su igrali utakmicu na međunarodnom takmičenju u fudbalu u Sarajevu.  Prilikom napada na roditelje jedna osoba je povređena nožem u hotelu u sarajevskom naselju Ilidži.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTRS

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike