Uhapšen još jedan radnik benzinske pumpe u Laktašima gde je sniman mladić koji se ubio!

30.10.2022

12:02

0

Intervju za posao na benzinskoj pumpi koji je sve bio osim toga, odigrao se pre tri dana u Jakupovcima kod Laktaša i okačen je na društvene mreže

Uhapšen još jedan radnik benzinske pumpe u Laktašima gde je sniman mladić koji se ubio!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Slučaj samoubistva mladića iz Laktaša uznemirio je čitav region.

Mladen Dulić, mladić star samo 22 godine, oduzeo je sebi život nakon što je zbog neslane i bizarne šale postao predmet podsmeha i pritiska na društvenim mrežama koji više nije mogao da izdrži.

Intervju za posao na benzinskoj pumpi koji je sve bio osim toga, odigrao se pre tri dana u Jakupovcima kod Laktaša i okačen je na društvene mreže, nakon čega se i dogodila tragedija. 

Juče je saopšteno da je uhapšen radnik benzinske pumpe sa snimka, a sada je iz Policijske uprave Banja Luk saopšteno da su dve osobe na saslušanju zbog neovlašćenog snimanja mladića iz Laktaša.

-Dva lica čiji su inicijali V.T. i D.K. iz Laktaša uhapšena su zbog sumnje da su počinila krivično delo neovlašćeno fotografisanje i u toku je njihova kriminalistička obrada - saopšteno je.

Twitter_maligna_Benignost @MalignaB
 

 

Dodaje se da se sve mere i radnje preduzimaju uz saglasnost i pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Tužilac se izjasnio da se nakon kompletiranja i dokumenotvanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka protiv ovih lica dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Oni su inače osumnjičeni za krivično delo neovlašteno fotografisanje, a jedan od njih dvojice se nalazi na videosnimku. Za ovo krivično delo je zaprijećena kazna do godinu dana zatvora, odnosno novčana kazna.

Snimak je inače ranije objavljen na društvenim mrežama i postao je predmet ismejavanja. Na njemu se vidi radnik benzinske pumpe kako ponižava mladića, koji popunjava navodnu prijavu za posao. On mu je tom prilikom tražio odgovore na različita pitanja koja definitivno nisu deo intervjua za posao.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Klix.ba

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike