Knežević: U toku je institucionalni lov na pripadnike srpskog naroda, sveštenike SPC i lidere DF-a!

26.10.2022

19:12

0

Autor: 24sedam

Predsednik skupštinskog Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević (DF) rekao je da je današnja sednica Veća za nacionalnu bezbednost samo potvrdila njegove najcrnje slutnje

Knežević: U toku je institucionalni lov na pripadnike srpskog naroda, sveštenike SPC i lidere DF-a!
Milan Knežević - Copyright Foto: Youtube/Printscreen

Predsednik skupštinskog Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević (DF) rekao je da je današnja sednica Veća za nacionalnu bezbednost samo potvrdila njegove najcrnje slutnje o ozbiljnim zloupotrebama u Agenciji za nacionalnu bezbednost (ANB) za vreme bivšeg direktora Sava Kentere i njegovih najbližih saradnika.

- Više nemam dilemu da je u toku institucionalni lov na pripadnike srpskog naroda, sveštenike SPC ali i lidere DF-a, i to sve pod narativom odbrane crnogorske nezavisnosti od Srba i malignog ruskog uticaja - naveo je Knežević, prenosi RTCG.

Kako naglašava, narednih dana planira aktivirati i konkretne institucionalne mehanizme u pravcu svoje zaštite.

Vlada Crne Gore/Foto: Wikipedia

- Ali i zaštite svih onih koji ne dele vrednosti Sava Kentere, a zbog čega nam je i poslao poruku da treba da se iselimo iz Crne Gore. Ozbiljno sam zabrinut za građanski mir i ustavni poredak jer su se delovi ANB-a odavno otrgli kontroli i deluju kao ideološka kaznena ekspedicija iz vremena Informbiroa - izjavio je Kežević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike