Najnovije informacije o stanju povređenih u krvavom obračunu kod Zvornika! Jednoj osobi se lekari bore za život - druga ima prelom lobanje

15.10.2022

09:22

0

Policiji je sinoć oko 23.00 časova prijavljeno da se u Dom zdravlja Zvornik javila četiri muškarca sa povredama zadobijenim od nepoznatog lica

Najnovije informacije o stanju povređenih u krvavom obračunu kod Zvornika! Jednoj osobi se lekari bore za život - druga ima prelom lobanje
Ilustracija - Copyright Profimedia

- U zvorničku bolnicu su nakon sinoćnje pucnjave primljena dva muškarca od kojih jedan ima ustrelnu ranu i vitalno je ugrožen, a drugi je zadobio potres mozga, rekao je dežurni lekar ove zdravstvene ustanove Milan Pavlović, prenose Nezavisne.

Pavlović je rekao novinarima da je muškarac, koji je zadobio ustrelnu ranu na levom boku, operisan i da je trenutno hemodinamski stabilan, ali vitalno ugrožen.

On je naveo da je drugi pacijent zadobio povredu glave sa prelomom lobanje i krvarenjem iz uva, te da je u pitanju potres mozga.

Iz Policijske uprave Zvornik ranije je saopšteno da je jedno lice sinoć preminulo od povreda zadobijenih vatrenim oružjem, a jedno teško povređeno u ugostiteljskom objektu u mestu Trnovica kod Zvornika.

Policiji je sinoć oko 23.00 časova prijavljeno da se u Dom zdravlja Zvornik javila četiri muškarca sa povredama zadobijenim od nepoznatog lica u ugostiteljskom objektu u mestu Trnovica, grad Zvornik.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike