Abazović otkrio da je pod nadzorom: Prevario se onaj ko misli da država služi za lične interese

15.10.2020

07:43 >> 10:32

0

Autor: A. B.

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović izjavio je da nema policijsku zaštitu, ali da se u određenoj meri nalazi pod policijskim nadzorom

Abazović otkrio da je pod nadzorom: Prevario se onaj ko misli da država služi za lične interese
Copyright YouTube/Printscreen/ RTV Cetinje

Gostujući u jutarnjem programu TV Crne Gore, Abazović je rekao da s timu vezi ne želi da pravi spektakl, iako je, kaže, imao određene neprijatnosti, što doživljava kao sastavni deo posla.

Govoreći o ulasku stranaka nacionalnih manjina u novu vladu, Abazović je rekao da ko god ne uđe u vlast, biće gore po njega.

Najvažnije je, ističe, da je vladajuća većina otvorila vrata za sve koji u novoj vlasti žele da učestvuju.

– Ko želi, imaće priliku, ko ne želi, to je apsolutno njegovo legitimno pravo. Mi moramo da pravimo diskontinutite, i to nije kompatibilno sa interesima određenih partija. I to je jedini razlog zašto oni ne žele da participiraju – naveo je Abazović.

Printscreen/Youtube /Crno na bijelo

Tvrdi da niko ne utiče na njega pri donošenju odluka i da ni od koga ne trpi nikakav pritisak.

– Možda sam kao druge kolege samo malo umoran, i malo ne uspevam da dođem do vazduha, da se malo odmorim, posvetim se porodici i drugim stvarima koje nisu političke – kaže on.

Govoreći o formiranju nove vlade, Abazović kaže da će u novoj vladi, koja će biti formirana u narednih mesec dana bez robovanja datumima, biti i neka imena koja su manje poznata javnosti, a koja su karijere gradila u priznatim svetskim institucijama.

A budu li se “složile sve kockice”, Abazović kaže da će sva pamet, koja je sticajem okolnostima bila van zemlje, biti upregnuta da pomogne novoj vladi da se izbori sa značajnim problemima koji su se nataložili.

Na pitanje ima li pomaka kad je u pitanju podela resora, Abazović kaže da je napravljena dinamika koju je predvideo mandatar Zdravko Krivokapić.

Ali, ako je neko, kako je rekao, zamislio da državu koristi kao poligon za privatne interese, prevario se.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTCG

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike