Draginja pomahnitala: Car je go! Dritan joj odgovorio - Car je go, a imaju li Raško i Ranko odelo?

19.08.2022

21:48

0

Autor: M. Vu.

Na sednici vlade Crne Gore kojom predsedava Dritan Abazović se večeras posvađala sa premijerom Crne Gore tvrdeći da je "Car go"

Draginja pomahnitala:  Car je go! Dritan joj odgovorio - Car je go, a imaju li Raško i Ranko odelo?
draginja - Copyright Foto:Printskrin/Tviter

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković se opet bruka! Na sednici vlade Crne Gore kojom predsedava Dritan Abazović se večeras posvađala sa premijerom Crne Gore tvrdeći da je "Car go", ali Abazović joj nije ostao dužan.

- Ja se pitam o čemu više raspravljamo. Ja od svoje diskusije odustajem jer je car go. Potpuno je go. Kucajte na Guglu "Carevo novo odelo"- sva sublimacija politike ove Vlade i Dritana Abazovića je u rečenici kojom se bajka završava, a koja je postala naša stvarnost je: "Car je go" - poručila je Vuksanović Stanković.

Premijer Dritan Abazović žestoko je odgovorio ovoj "čistokrvnoj Srpkinji", koja sve čini da to ostane u tajnosti. Upravo ona je glavni protivnik Temeljnog ugovora i svega što ima veze sa Srpskom pravoslavnom crkvom. 

Abazović se okrenuo prema Draginji i pitao je: " Imaju li Raško i Ranko odela".

 

 

- A zapitajte se i za Vašu okolinu, ima li ih u priči od danas. Lako je što će ovaj car biti go, on nikad možda i nije imao priliku da stavi na sebe. Ali bunde i odela što ste dobili i što ste pokrili što je na nezakonit način stečeno... Mada ni Vi niste cvećka. E onda ukucajte, građani, ono što treba da se ukuca. Ko je sve go, nudizam na sve strane - poručio je Abazović.

Ali, Draginja je uzviknula da je on izdao Zdravka Krivokapića.

- Prevarili ste Zdravka Krivokapića, kolege iz većine, partijske kolege. Prevarili ste birače URE i ono što je najgore, prevarili ste sebe i Vašu diplomu političkih nauka bacili pod noge. Za Vas je politička karijera završena, možete da pecate ribu na Bojani, to Vas smiruje - poručila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike