Pretužna slika iz Podgorice! Deca spavaju na betonu, mreža gori - "U šta smo se to pretvorili, u kamen?! (VIDEO)

10.08.2022

05:22

0

Autor: J. S. J.

Kako se pretpostavlja reč je o deci koja prose

Pretužna slika iz Podgorice! Deca spavaju na betonu, mreža gori - "U šta smo se to pretvorili, u kamen?! (VIDEO)
deca - Copyright printscreen/Facebook/Podgorički vremeplov

Podgorički vremeplov objavio je snimak dvoje dece koja spavaju na betonu. Mališani su, kako se navodi, spavala iza tržnog centra u Podgorici.

Jedno dete u bermudama i majici spava okrenuto ka zidu, dok su kraj njega papuče. Drugo leži malo dalje, samo u bermudama. Zaista potresna slika za svakog prolaznika.

Kako se pretpostavlja reč je o deci koja prose i koja verovatno nisu iz Crne Gore i za njih bi trebalo da bude nadležan Centar za socijalni rad.

 

 

Pojedini navode i da na tom mestu uvek ima neko dete koje spava, jer u blizini ima nekoliko udžerica u kojima žive Romi, ali ima i onih koji ih demantuju: 

-Treba im pomoći sveobuhvatno. U blizini na toj lokaciji ne živi niko od romske populacije. Ko i zasto je decu tu doveo i ostavio? Pitanje je kakav, mozda, teror trpe.

Neki od komentara su i :"E tuge pretuzne Bogu za plakat pa čija god ovo deca bila. Bitno da se pomaže Ukrajincima, tobož izbjeglicama,koji voze automobile od 50 hiljada evra i više i iznajmljuju stanove od 500 do 1.000 evra mesečno. Gde smo svi mi i u šta smo se pretvorili, kamen nam nije ravan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike