Migrant osumnjičen za ubistvo devojke uhapšen u Severnoj Makedoniji, pa deportovan u Grčku! Žrtva zadavljena u porodičnoj kući

06.08.2022

21:33

0

Autor: I. P.

Osumnjičeni, koji je pakistanskog porekla, bio je deo grupe ilegalnih migranata koje je zaustavila severnomakedonska policija

Migrant osumnjičen za ubistvo devojke uhapšen u Severnoj Makedoniji, pa deportovan u Grčku! Žrtva zadavljena u porodičnoj kući
Ilustracija - Copyright AP Photo/Nikolas Giakoumidis

Neimenovani 21-godišnji muškarac pakistanskog porekla uhapšen je u petak u blizini Skoplja u Severnoj Makedoniji i izručen je Grčkoj.

On će se pojaviti pred tužiocem u vezi sa ubistvom 17-godišnje devojke,  u ponedeljak u zapadnom atinskom predgrađu Peristeri.

Policija Severne Makedonije pokrenula je poteru na zahtev policije u Atini, koja veruje da je osumnjičeni za ubistvo pokušavao da pobegne u severnu Evropu.

Policija je uspela da uđe u trag muškarcu koristeći signale njegovog mobilnog telefona, kao i one sa telefona ubijene devojke, koji je osumnjičeni uzeo.

Osumnjičeni, koji je pakistanskog porekla, bio je deo grupe ilegalnih  migranata koje je zaustavila severnomakedonska policija.

Žrtvu su pronašle mrtvu majka i sestra kada su se nešto posle 23 sata vratile u porodičnu kuću. u ponedeljak uveče. Bila je zadavljena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike