Krivična prijava za neodgovornu majku! Makedonka ostavila dete u vrelom zaključanom automobilu, policija ga jedva spasila

13.07.2022

15:00

0

Policija je utvrdila da je ona juče u zaključanom automobilu marke BMW riječkih registarskih tabila ostavila dete oko 15 minuta

Krivična prijava za neodgovornu majku! Makedonka ostavila dete u vrelom zaključanom automobilu, policija ga jedva spasila
Majka, ljuto dete 1 - Copyright Profimedia

Pulska policija sprovela je istragu nad 28-godišnjom državljankom Severne Makedonije zbog sumnje da je počinila krivično delo povrede detetovih prava i najavila podnošenje krivične prijave.


Policija je utvrdila da je ona juče u zaključanom automobilu marke BMW riječkih registarskih tabila ostavila dete oko 15 minuta, čime je, kažu, grubo povredila detetova prava.

Dete je u zaključanom automobilu primetio građanin koji je obavestio policiju, koja je došla na lice mesta, otvorila vrata automobila i izvadila dete.

Zbog izloženosti visokim temperaturama u zatvorenom prostoru, detetu je pružena lekarska pomoć, nakon čega je otpušteno iz pulske bolnice.

Policija će protiv osumnjičene podneti krivičnu prijavu nadležnom državnom tužilaštvu, saopšteno je iz istarske policije.

Policija je još jednom upozorila na opasnosti koje prete od izlaganja dece suncu i visokim temperaturama u vozilu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike