Voz Beograd-Bar sa 600 putnika zarobljen u Brodarevu! (FOTO)

04.07.2022

09:17

0

Crnogorske "Željeznice" ponudile su pomoć kada je u pitanju preuzimanje putnika u vozu, ali nema potvrde da li je ona prihvaćena, odnosno odbijena

Voz Beograd-Bar sa 600 putnika zarobljen u Brodarevu! (FOTO)
Voz - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Međunarodni brzi voz Beograd-Bar stoji u Brodarevu sa oko 600 putnika zbog kvara na lokomotivi.

Putnici voza čekaju u Brodarevu, iako je kompozicija već trebalo da stigne u Bar, zbog kvara na motoru voza, objavio je "Dan".

Kako navodi taj crnogorski medij, budući da je u pitanju međunarodni voz, "zamena motora je u nadležnosti Republike Srbije".

Kako dodaju, ne zna se koliko će vremena biti potrebno za popravku.

- Mašina voza je u defektu i dok se odobri i zameni, da li će biti naša mašina ili iz Srbije, još se ne zna, ali budući da je u pitanju međunarodni voz, to je u nadležnosti Srbije - navode iz "Željeznica Crne Gore".

"Dan" nezvanično saznaje da su crnogorske "Željeznice" ponudile pomoć kada je u pitanju preuzimanje putnika u vozu, ali nema potvrde da li je ona prihvaćena, odnosno odbijena.

Na Fejsbuk stranici "Vozom kroz Crnu Goru" objavljene su fotografije putnika koji su suncobrane i drugi plažni mobilijar koji su poneli na more iskoristili kao spas od visokih temperatura, a ni slutili nisu da će se sunčati u Brodarevu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Dan

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike