Nediplomatske šale Edija Rame: Smejem se i plačem zbog histerije u Skoplju (VIDEO)

12.06.2022

14:49

0

Premijer Albanije Edi Rama oglasio se danas na Tviteru povodom kritika medija nakon što je na samitu u Solunu Severnu Makedoniju nazvao Zapadnom Bugarskom

Nediplomatske šale Edija Rame: Smejem se i plačem zbog histerije u Skoplju (VIDEO)
Tan2021-11-4_9317606_0 - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Premijer Albanije Edi Rama oglasio se danas na Tviteru povodom kritika medija nakon što je na samitu u Solunu Severnu Makedoniju nazvao Zapadnom Bugarskom, na šta se njegov makedonski kolega Dimitar Kovačevski nasmejao.

- Da se smejem i plačem zbog histerije nekih u Skoplju prema premijeru Kovačevskom, posle objavljivanja snimka rukovanja sa kancelarom Šolcom u Solunu, gde sam se rugao ružnoj blokadi Severne Makedonije od strane Bugarske - napisao je Rama.
 

 

Rama je na Samitu SEECEP u Solunu u petak, u trenutku dok je domaćin, grčki premijer Kirijakis Micotakis, predstavljao nemačkom kancelaru Olafu Šolcu albanskog i makedonskog kolegu, upao i za Kovačevskog rekao da je premijer buduće „Zapadne Bugarske“.

Rama i Kovačevski su se našli na meti kritika, prvi zbog nediplomatske šale, a drugi zbog toga što na to nije odgovorio, već se samo nasmejao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike