Došli kući na odmor, pa poginuli: Jeziv prizor na licu mesta

12.03.2022

11:45

0

Vrata automobila su od mesta nesreće odbačena dvadesetak metara

Došli kući na odmor, pa poginuli: Jeziv prizor na licu mesta
Ilustracija - Copyright Pixabay

U stravičnoj, saobraćajnoj nesreći kod Tuzle, poginula su dva mladića.

Oni su se kretali iz pravca Doboja, a prema nepotvrđenim informacijama u jednom momentu vozač Pasata Fahrudin D. (22) je, verovatno, zbog velike brzine na blagoj krivini u Stjepan Polju izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonski zid. Na suvozačevom mestu se nalazio Amel S. (22), koji je izdahnuo na licu mesta.

Automobil je od udara podignut zadnjim krajem, vazdušni jastuci nisu pomogli, a unaokolo su razbacane stvari. Vrata automobila su od mesta nesreće odbačena dvadesetak metara.

- U sredu smo došli sa posla iz Splita kući u Lukavicu Rijeku na kraći odmor. Sinoć sam bio s njim u Klokotnici, a jutros mi javljaju da je poginuo. Ne mogu da verujem šta se u trenutku zbilo. Bio je dobar momak. Fahrudin je bio zaposlen u Zagrebu. I on je kući došao na nekoliko dana i sinoć se ugasio njegov život. Šta čovek da kaže, kada vidi ovu sliku - rekao je Amelom prijatelj.

U TVJ Gračanica kažu da su trojica vatrogasaca bila na intervenciji, iz smrskanog Pasata izvlačili su mladiće, koji su nažalost već biti mrtvi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Avaz

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike