“U Crnoj Gori ne postoji mafija, već samo braća Đukanović koja su nam otela državu”

07.05.2021

16:43

0

Autor: A. B.

Objava na Fejsbuku podigla je prašinu u Crnoj Gori

Printscreen / DF / Facebook

Predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, smatra da nema napretka Crne Gore dok su Đukanovići na slobodi i dok DPS politički deluje.

– Izborna je kampanja. I prirodno su i očekivani malo oštriji tonovi. Mlade kolege iz demokrata još ne mogu da se snađu u saradnji sa (Zdravkm) Krivokapićem. Nije to lako. On menja stavove nekoliko puta na dan, a očigledna je opsesivna simpatija prema (Milu) Đukanoviću, koju mu je verovatno usadila rektorka (Radmila) Vojvodić, čija je bio desna ruka i leva noga.

To nije bilo sve, već je u istom maniru nastavio u objavi na društvenim mrežama.

– Kada mlade kolege lideri demokrata malo odrastu, formiraju svoju porodicu, dobiju svoju decu, shvatiće i sve moje dileme, bitke i greške. Svako vreme nosi svoje breme. I ja sam u njihovim godinama verovao u ideju da Crna Gora može biti demokratska, pravna, ekonomski razvijena država. Verovao sam u magični i zavodnički sjaj stare dame Evrope i u uticaj međunarodne zajednice. Danas sa 55 godina stvari gledam malo drugačije. Volim Crnu Goru mnogo, ali svoju porodicu volim još više. Zato kolege lideri Demokrata, ženite se i stvarajte porodicu, volite i poštujte svoje supruge i njegujte decu i čuvajte našu tradiciju i našu pravoslavnu veru. U Crnoj Gori ne postoji mafija. Postoje samo braća Đukanović koji su nam oteli državu, uzeli sve nas kao taoce i naplaćuju reket. Uhapsimo braću Đukanović, zabranimo DPS kao političko krilo mafije, pohapsimo sve funkcionere DPS-a, njihove tajkune i švercere i oduzmimo im opljačkano i vratimo narodu. Nema napretka Crne Gore dok su Đukanovići na slobodi i dok DPS politički deluje – napisao je Medojević.

Pročitajte još:

Podsetimo, u četvrtak je Viši sud u Podgorici obustavio je krivične postupke protiv predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića po privatnim tužbama biznismena i vlasnika Atlas grupe Duška Kneževića usled nedostatka dokaza.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti