Tinejdžeri pokušali da izađu iz “vikendice smrti”! Potresni detalji pogibije osmoro mladih

03.01.2021

07:38

0

Autor: J.S.J.

Stradali su Ivan M. (19), Stipe R.(19), Mirela R. (19), Žana P.(19), Mia S. (19), Stipe P. (19), Marija P.(19)

ATV

Nakon završene obdukcije tela nesrećno nastradalih mladića i devojaka iz Posušja, u medijima se pojavljuju novi detalji o kobnoj novogodišnjoj noći.

Jedna od infromacija je da su preminuli poslednju komunikaciju mobilnim telefonima imali malo iza četiri sata, a nakon toga su, pretpostavlja se, zaspali.

Pročitajte još

Kada su istražitelji došli na mesto događaja zatekli su šest mrtvih osoba u sedećem položaju, a dva mladića ležala su na podu. Pretpostavlja se da su pokušali da izađu, ali do zaključanih vrata vikendice nisu uspeli da dođu, prenosi Avaz.

BHRT printscreen

Šupa iza vikendice gde se nalazio agregat, kojeg je od rodbine pozajmio jedan od preminulih, imala je dvoja vrata, jedna su bila zatvorena, a druga malo otvorena. Sav ugljenmonoksid nije mogao da izađe napolje i kada se šupa napunila verovatno je prelazio u vikendicu u kojoj se poslednji put veselila skupina mladih ljudi.

Stari most u plavoj boji

Zbog tragedije u Federaciji BiH, Mostar je odao počast stradalim mladićima i đevojkama osvetlivši Stari mosta plavom bojom.

Obdukcija nastradalih je završena u subotu popodnevnim satima.

-Uradili smo obdukciju svih osam stradalih i sada prikupljeni materijali idu na toksikološko veštačenje u Sarajevo. Tek nakon toga znaće se stvarni uzrok smrti tragično preminulih – kazao je tužilac Borislav Čuljak.

Nesreća u kojoj je ugašeno osam mladih života dogodila se u novogodišnjoj noći u mestu Tribistovu, kod Posušja.

U petak ujutro četiri ženske i četiri muške osobe pronađene su mrtve u vikendici u kojoj su prethodnu noć slavili doček Nove godine. Stradali su Ivan Miličević, Stipe Romić, Mirela Rezo, Žana Pavković, Mia Soldo, Stipe Pavković, Marija Pavković i Stjepan Jukić svi rođeni 2001. godine.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti