Vučić reagovao na gnusne napade: Cilj je slaba Srbija, ali biće to tvrda utakmica!

28.08.2021

10:42 >> 12:42

0

Autor: A. B.

On je istakao i da je u pitanju politički nalog, jer je po svim rezultatima Srbija u svom najboljem vremenu u svim oblastima

Vučić reagovao na gnusne napade: Cilj je slaba Srbija, ali biće to tvrda utakmica!
Copyright ALEKSANDAR VUCIC/ TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je cilj sve učestalijih napada na njega i članove njegove porodice slabljenje Srbije, ali je poručio da se Srbija neće vraćati u prošlost, a političkim protivnicima da im neće biti lako na izborima, jer narod zna ko se bori i ko mu je obezbedio poštovanje i ko mu garantuje bolju budućnost.

– Garantujem dobru i tvrdu utakmicu, ali borićemo se. Mi nemamo pomagače iz inostranstva koji žele slabu Srbiju, mi imamo građane uz sebe – rekao je Vučić odgovarajući na pitanje ko stoji iza kampanje brutalnih napada na njegovu porodicu.

On je istakao i da je u pitanju politički nalog, jer je po svim rezultatima Srbija u svom najboljem vremenu u svim oblastima.

ALEKSANDAR VUCIC/TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

– Srbija drastično uvećava prednost u odnosu na zemlje regiona – rekao je Vučić napominjući da joj to velike sile nisu dozvoljavale još od Berlinskog kongresa, i sve su činile da joj “sabiju rogove”.

To je i danas slučaj, konstatuje i pita zašto inače neko ne bi ušao u inicijativu Otvoreni Balkan.

– Jer neki misle da Srbija time snazi, da Balkan ne bi smeo sam da se pita – naveo je Vučić.

Pročitajte još:

– Srbija se nacionalno uzdiže, pravi filmove o Dari iz Jasenovca, podiže spomenike junacima. Sve to nije smela da radi, drznula se i zato mora da plati cenu. Kriv je Vučić, dovešćemo poslušnike a njega smeniti – komentarisao je predsednik pozadinu napada.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike