Vučević sutra podnosi krivičnu prijavu protiv Vučića: Građani će videti sve "pipke mafijaške hobotnice"

03.08.2021

12:34 >> 06:04

0

Autor: J.B.O.

Кrivičnu prijavu podneće Republičkom javnom tužilaštvu sutra u 10 časova

Vučević sutra podnosi krivičnu prijavu protiv Vučića: Građani će videti sve "pipke mafijaške hobotnice"
Copyright Aleksandar Vučić Miloš Vučević Tanjug/Rade Prelević

Povodom svih laži mafijaškog klana Veljka Belivuka i njima bliskih tajkunskih političara i njihovih medija u zemlji i inostranstvu, potpredsednik Glavnog odbora SNS Miloš Vučević podneće sutra krivičnu prijavu protiv predsednika Aleksandra Vučića.

– Кrivičnu prijavu podneće Republičkom javnom tužilaštvu sutra u 10 časova, kako bi građani i u sudskom postupku jasno videli sve dokaze, ko laže, zašto to čini, sve pipke ove mafijaške hobotnice, spregu ovog monstruoznog kriminalnog klana sa raznim političkim i drugim centrima moći, nakon čega će celokupnoj javnosti biti nedvosmisleno jasno zašto im je svima sve vreme zajednička meta predsednik Vučić – navodi se u saopštenju.

Da podsetimo, i sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio da će zamoliti nekog od svojih saboraca da podnese krivičnu prijavu protiv njega kako bi se obelodanili svi detalji vezani za kriminalnu “mašineriju” Veljka Belivuka, koje će u odbrani izneti.

Prvobitno je rekao kako je spreman “da sam protiv sebe podnese prijavu”.

Na navode da ima veze sa ozloglašenim klanom, istakao je da će podneti krivičnu prijavu protiv samog sebe, kako bi dokazao narodu da se radi o notornim lažima.

Pročitajte još:

– Mene je prvo bilo sramota da odgovaram na laži ljudi, da smo se ja i Vulin tajno sastajali u stanu na Zvezdari, kao što smo uradili u slučaju Jovanjica, podnećemo krivičnu prijavu protiv samih sebe, spremni smo da odgovaramo i spreman sam da sebe unizim da odem na poligraf, ali se nadam i da će neki drugi otići na poligraf da pričaju o finansijama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike