Vučić o protestima: Biće ih opet, idu izbori, svako traži svoju poziciju!

17.12.2021

20:56

0

Svaki dan su neki protesti, pa i večeras

Vučić o protestima: Biće ih opet, idu izbori, svako traži svoju poziciju!
-1 - Copyright Printscreen RTV Pink

Svaki dan su neki protesti, pa i večeras - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na TV Pink.

- Svakog četvrtka, petka, subote i nedelje imamo proteste, jel to znači da država ne treba da funkcioniše. Svi znamo da se bliže izbori, sada je apsolutno suva politika. Većina ljudi to nije znala, nije mi bilo teško da odem u Gornje Nedeljice da razgovaram sa narodom, a Mariniku, Ćutu to nikada nije interesovalo.

- Ako mislite da u sred Jadra možete da pravite jalovište, ne može. Ne znam šta će biti sa tim, ali moramo da budemo spremni za razgovor i radimo u najboljem interesu Srbije - rekao je Vučić i dodao:

- A zbog čega, jel zbog toga što sam pomogao i dao sve od sebe, izdržao sve pritiske na svojim leđima, izgradio najmoderniji gasovood kroz našu zemlju. Jel zbog toga što smo obnovili Narodni muzej i Muzej savremene umetnosti. Zbog toga što ćete uskoro do Zlatibora moći da dođete auto-putem, a nekada smo brojali mrtve na Ibarskoj magistrali.

- Jel da me streljaju tbog toga šta krenete u Bugarsku i Istanbul idete najmodernijim auto-putem. Jel zbog toga što ćete za mesec i po moći brzom prugom moći da idete od Beograda do Novog Sada. Jel zbog toga što smo uredili Hram svetog Save, jel zbog spomenika Stefanu Nemanji, zbog toga što imamo najsnažniju vojsku u regionu - istakao je Vučić. 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike