Najbliži saradnik Draška Stanivukovića uhvaćen u homoseksualnoj aferi (FOTOGRAFIJE U TEKSTU)

10.12.2021

22:15

0

Autor: 24sedam

Ovaj skandal je poprimio još veće razmere s obzirom da društvene mreže bruje da je u skandalozni snimak upleten i sam gradonačelnik Banjaluke

Najbliži saradnik Draška Stanivukovića uhvaćen u homoseksualnoj aferi (FOTOGRAFIJE U TEKSTU)
draško (8) - Copyright 24sedam

Najbliži saradnik Draška Stanivukovića, Ivan Begić, podneo je ostavku na mesto odbornika u Skupštini grada Banjaluka zbog snimka na kojem se vidi on tokom seksualnog odnosa sa još jednim mladićem.

Ovaj skandal je poprimio još veće razmere s obzirom da društvene mreže bruje da je u skandalozni snimak upleten i sam gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Nakon što se na društvenim mrežama raširila priča o ovoj aferi, redakcija 24sedam je došla u posed video snimka čije detalje vam ekskluzivno objavljujemo. 

U snimku su priložene i fotografije na kojima se tvrdi da je drugi mladić, navodno, upravo Draško Stanivuković.

 

Na priloženim fotografijama sekusalnog čina Begića i neimenovanog mladića se mogu uočiti mladež na stomaku,  u blizini pupka, i brojanica koju taj mladić nosi. Po komentarima koji su usledili, i fotografijama koje se mogu videti na istom ili sličnom mestu mladež ima i gradonačelnik Banjaluke. Stanivuković takođe, nosi i brojanicu iste boje kao i Begićev seksualni partner.

Inače, Ivan Begić je dugogodišnji saradnik sadašnjeg gradonačelnika Banjaluke. Njihovo poznansvo datira još iz vremena kada su bili u opoziciji.

Begić se i ranije dovodio u vezu sa par incidenata. Tako je u martu 2020. godine zajedno sa Stanivukovićem i Nikolijom Mušić ispred kruga fabrike obuće „Bema“ u Banjaluci fotografisao i snimao izlazak radnika iz fabričkog kruga. Tom prilikom ih je, radnik obezbeđenja „Beme“ upozorio da je snimanje zabranjeno, nakon čega ga je Begić udario u glavu i tako mu naneo telesne povrede u blizini oka i nosa.

Pored toga, Begić je uhapšen u maju ove godine nakon što se nije odazvao na informativni razgovor u vezi sa kršenjem epidemioloških mera. Kao razlog zašto se nije odazvao na poziv policije on je tada naveo da „policijski poziv nije bio valjan“ jer su „navedeni podaci u njemu netačni“.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike