24SEDAM INĐIJA Za dve godine će biti otvoren zatvoreni bazen

26.11.2021

12:02

0

Autor: 24sedam

Opravdanost izgradnje zatvorenog bazena najviše se ogleda u poboljšanju kvaliteta nastave fizičkog vaspitanja u osnovnim i srednjim školama

24SEDAM INĐIJA Za dve godine će biti otvoren zatvoreni bazen
Inđija - Copyright Printscreen / Youtube / RSFranceIDF

U roku od dve godine Inđija će dobiti zatvoren bazen, rečeno je na današnjem sastanku Sistema 48 u Inđiji. Nadležni planiraju moderan , savremeni objekat, pored otvorenog inđijskog bazena, a time će biti stvoreni uslovi da se u nastavu fizičkog vaspitanja uvede i plivanje.

Raspisivanje javne nabavke za kompletan završetak nove sportske hale u Inđiji dalo je vetar u leđa nadležnima u inđijskoj opštini da razmišljaju o izgradnji zatvorenom bazena u Sportsko-turističkom kompleksu “Leje”. Najave su da će taj sportski objekat biti završen za dve godine.Opravdanost izgradnje zatvorenog bazena najviše se ogleda u poboljšanju kvaliteta nastave fizičkog vaspitanja u osnovnim i srednjim školama, gde bi bili uvedeni časovi plivanja za decu.Cilj Opštine Inđija je da se Sportski centar “Leje” obogati novim sadržajima, da Inđija dobije moderan, savremen zatvoreni bazen, sa pratećom infrastrukturom, rekao je predsednik Opštine Inđija, Vladimir Gak. Lokacija zatvorenog biće odmah pored otvorenog bazena, u planu je izrada projekta i obezbeđivanje sredstava, za šta će se aplicirati i kod viših nivoa vlasti.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike